logo

Suma’t


Publicitat

Publicitat

+Press manté sempre activa una finestra amb publicitat, atractiva i personalitzada, dels establiments adherits.

En cada establiment queda sempre destacada la seva publicitat específica, mentre que la resta d’anuncis van apareixent de forma dinàmica.

Cada bàner publicitari permet desplaçar una fitxa-web d’informació específica i connectar-se als mitjans digitals de l’anunciant, si en disposa.
e-fitxa

e-fitxa

A cada negoci se li crea una fitxa-web amb les dades bàsiques: ubicació, serveis que presta, formes de contracte, etc. La fitxa-web passa a formar part d’un directori d’empreses obert a Internet que permet que el seu negoci sigui present als buscadors.
Serveis premium

Serveis premium

La consultora SEP Comunicación posa al seu servei tot un seguit de serveis interactius prèmium adaptats a les necessitats específiques de cada client.

1. Creació i gestió d’una pàgina web pròpia
2. Creació i gestió d’un perfil propi de Facebook
3. Accions de promoció específica de l’establiment
4. Publicitat a través del diari electrònic de referència
5. Gestió de la base dels clients actius de +PRESS
Beneficis

Beneficis

Un membre de la comunitat +Press forma part d’un directori d’empreses obert a Internet que permet que el seu negoci sigui present als buscadors. Això porta aparellats tot un seguit d’avantatges fins ara impensables en els suports informatius tradicionals.

Si t’interessaria rebre més informació o tenir la tablet al teu establiment, o bé formar part de la nostra comunitat, i vols que et fem un programa ajustat a les teves necessitats i les dels teus clients, omple el formulari que trobaràs més avall o posa’t en contacte amb nosaltres.

  1. Nom *
    * Introdueix el teu nom
  2. Email *
    * Introdueix una adreça vàlida
  3. Missatge *
    * Introdueix un missatge

Contacta

T'interessa?