logo

+Press


Què és +Press

Què és +Press

+Press és una Plataforma de Serveis i Informació Digitals, desenvolupada des de la consultoria de comunicació SEP Comunicació que a diferència d’altres plataformes, incorpora el suport físic: tablets ubicades en espais de pública concurrència i que funcionen amb un programari de desenvolupament exclusiu.
Establiments

Establiments

+Press garanteix la presència a Internet dels negocis i establiments adherits, obrint el món de les xarxes socials i Internet com a eina de promoció entre els seus clients i de posicionament a nous mercats potencials. Unim en una mateixa comunitat ofertants i demandants de serveis, de manera ordenada i simple.
Usuaris

Usuaris

+Press és un nou servei que cada establiment ofereix els seus clients, facilitant l’accés a Internet en el seu propi local per a la consulta de mitjans de comunicació i serveis digitals, així com poder aprofitar promocions específiques dels establiments adherits. I tot, utilitzant un sol dit: +Press no és per a experts en informàtica, és per a tothom.
Bretxa tecnològica

Bretxa tecnològica

+Press és una iniciativa innovadora que pretén superar la bretxa tecnològica actualment existent a la societat, incorporant a espais públics els hàbits d’accés a la informació i els serveis digitals, que avui en dia només es fan des dels terminals individuals, convertint-lo així en habitual a establiments públics on ja es consumeix informació tradicional de manera col·lectiva.